skip to Main Content

Instal·ladors de mitja tensió

ELM, SL., Instal·lacions elèctriques i posicionada com empresa de referència li ofereix una àmplia oferta de solucions per a la protecció de transformadors, motors, generadors i també per al control de xarxes elèctriques de mitja tensió mitjançant la combinació de relés de protecció, la unitat de telecomandament i els detectors de pas d’errors

Realitzem plans d’actuació i revisió de instal.lacions i equips.

Actuacions i reparacions de les instal·lacions de mitja tensió immediatament. Fem deteccions de possibles anomalies en les seves instal·lacions mitjançant el sistema termogràfic.

Demani pressupost per al manteniment de les seves instal.lacións en Mitja Tensió sense cap compromís

Som empresa de referència com instal.ladors de:

Instal·lacions de transformadors de tensió i de intensitat
Instal·lacions d’interruptors aeris, seccionadors
Instal·lacions de cel.les de mitja tensió
Instal·lacions de xarxes elèctriques
Instal·lacions de línies subterrànies

També oferim serveis elèctrics per:

DISTRIBUCIÓ SECUNDÀRIA

Posem a la seva disposició els centres de transformació en 24 kV i 36 kV tant per a clients com per a distribució pública, disposant d’una oferta de centre de transformació en la seva versió tradicional i en la seva versió compacta. En tots els casos on sigui necessari un centre de transformació d’exterior, es disposa de l’corresponent envoltant de formigó.

APARELLATGE DE MITJA TENSIÓ

Interruptors automàtics, interruptors de càrrega, ruptores fusibles, cel·les de mesura, etc.

TRANSFORMADORS DE POTÈNCIA

Destacada per les seves reconegudes prestacions de seguretat i fiabilitat, es troba la gamma transformadors d’ompliment integral d’oli, o silicona i els transformadors secs encapsulats.

PROTECCIÓ I TELECOMANDAMENT EN MITJA TENSIÓ

Oferim un ampli ventall de solucions per a la protecció de transformadors, motors, generadors … i per al control de les xarxes elèctriques de mitja tensió mitjançant la combinació de relés de protecció, la unitat de telecomandament i els detectors de pas de falta.

MANTENIMENT PREVENTIU I CORRECTIU

Plans d’actuació i revisió d’instal·lacions i equips. Actuació i reparació immediata. Sistemes de detecció de possibles anomalies en instal·lacions.

PERSONAL QUALIFICAT

Treballem amb personal qualificat, homologat i certificat per la Generalitat de Catalunya per a desenvolupar tots els projectes sense riscos i complint els estàndards de qualitat.

INFORMA’T
SENSE COMPROMÍS

Deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb vosaltres

    * Camps obligatoris

    Back To Top