skip to Main Content

AVÍS LEGAL

El present avís legal regula l’ús i la utilització de la pàgina web www.elm.cat, de el qual és titular ELM, SL. És una societat mercantil inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, ​​tom 7273, llibre 297 de la secció 3, foli 110, full número 6151, amb CIF: B58140716 i amb domicili al C / Luxemburg, 8, 08700-Igualada, dedicada a les instal·lacions elèctriques. Telèfon 93 803 17 94 i correu electrònic: info@elm.cat

La navegació pel lloc web de ELM, SL li atribueix la condició d’USUARI d’ell mateix i suposa la seva acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les condicions publicades en aquest avís legal, advertint que aquestes condicions poden ser modificades sense notificació prèvia per part d’ELM, SL., en aquest cas es procedirà a la seva publicació i avís amb la màxima antelació possible.

L’usuari, obliga a fer un ús correcte de la pàgina web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos de l’trànsit i el present Avís Legal, i respondrà davant ELM, SL o enfront de tercers, de qualsevol dany i perjudicis. que pogués causar com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.

Back To Top